körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A Székesfehérvári Járási Ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat azzal a szlovák férfival szemben, aki egy Fejér megyei településen több éven keresztül termesztett kábítószert.
A vád szerint a terhelt mintegy 2 éven keresztül termesztett otthonában különböző kábítószereket, köztük kannabiszt saját fogyasztásra.

A rendőrök 2019. február 6. napján a férfi és élettársa lakóhelyén jelentős mennyiségű kábítószert foglaltak le.

A férfi által termesztett kábítószerből élettársa rendszeresen teát főzött magának, azonban a nő a kábítószer termesztésében nem vett részt.

Az ügyészség a férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette, míg élettársával szemben kábítószer fogyasztásával elkövetett kábítószer birtoklás vétsége miatt emelt vádat.

ISMÉT REMEKELTEK 😳

OLVASS TOVÁBB

Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár | FEOL

Több éven át kábítószert termesztett otthon egy Fejér megyei házaspár | FEOLKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok