körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A világ sok részén a szabadságot magától értetődőnek tekintik, így a kívánt vallás megválasztásának szabadságát (vagy ép nem vallás szabadságát), a gyógyulás szabadságát, az utazás szabadságát, vagy ép a kannabisz fogyasztásának szabadságát… a lista nagyon hosszú. Sajnos a világon sok olyan hely van, ahol ezek a szabadságok nem érhetők el a legtöbb ember számára, akik arra kényszerülnek, hogy csorbult életet éljenek, mert csak így érhetik el, hogy országaik uralkodói ne zárják őket börtönbe vagy esetleg ne veszítsék életüket.

Ha nem tudod, mit jelent az, hogy félelem a vélemény nyilvánítástól, akkor nagyon szerencsésnek tekintheted magad, mert olyan helyen élsz, ahol a szabadság prioritás és alapvető emberi jog.

Mint minden jót, a szabadságot is meg kell ünnepelni, és erről szól a Szabadság Világnapja.

 

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD! 💓KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok