körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Bár az Egyesült Államokban csökken azok száma, akik alkoholt fogyasztanak vagy dohányoznak a terhességük alatt, meredeken emelkedik azoké, akik marihuánát fogyasztanak.

Ennek nemcsak az az oka, hogy több államban is legális a használata, hanem mert az alternatív gyógymódokat keresők körében elterjedt, hogy elviselhetőbbé teszi a reggeli rosszulléteket.

EGY 12 EZER FŐ BEVONÁSÁVAL KÉSZÜLT ALVÁSKUTATÁS VISZONT MOST AZT ÁLLÍTJA, HOGY AZ ANYA MARIHUÁNAHASZNÁLATA ALVÁSPROBLÉMÁKAT OKOZHAT ÉVTIZEDEKKEL KÉSŐBB A GYEREKÉNÉL.

A 9-10 éves gyerekek alvási szokásait fiatal felnőtt korukig követték, és az előzetes kérdőívezés során a gyerekek édesanyjának azt a kérdést is feltették, hogy milyen gyakran fogyasztott marihuánát a terhessége alatt. Az édesanyáknak a gyerekek alvását is jellemezni kellett aszerint, hogy milyen könnyen alszik el, meddig alszik, felébred-e éjszaka, szokott-e horkolni, vagy előfordul-e napközbeni álmosság.

OLVASS TOVÁBB

Az anya terhesség alatti marihuána fogyasztása kihat a gyerek alvására

Az anya terhesség alatti marihuána fogyasztása kihat a gyerek alvásáraKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok