körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A jogszabályok benyújtásával foglalkozó miniszteri bizottság jóváhagyta Sharren Haskel a kannabiszfogyasztókkal szembeni vádemelések eltörlését célzó törvényjavaslatát.

A jogszabályok benyújtásával foglalkozó miniszteri bizottság ma jóváhagyta a Sharren Haskel Likud képviselő által előterjesztett, kannabisz használatának dekriminalizálására irányuló törvényjavaslatot – írja az Arutz7.

A törvényjavaslatot várhatóan szerdán hagyja jóvá a Knesszet.

A Likud-Kék-Fehér egységkormány felállításáról szóló megállapodást követően az Oktatási-, Kulturális- és Sportbizottság elnöke, Ram Shefa (Kék-Fehér) és Haskel együtt dolgozták ki a törvényjavaslatot, hogy véget vessenek annak a gyakorlatnak, amelynek keretében vádat emelnek a kannabiszhasználók ellen.

Haskel hosszú ideje szorgalmazza a kannabiszhasználat dekriminalizálását Izraelben. Több mostanában készült interjúban is kifejtette, hogy a kérdést a lehető leghamarabb elő kívánja terjeszteni a jogalkotásban, és arra számít, hogy a törvényjavaslatot a következő hónapokban el is fogadják.

OLVASS TOVÁBB

Dekriminalizálják a kannabiszhasználatot Izraelben

Dekriminalizálják a kannabiszhasználatot IzraelbenKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok