körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Dr. Bonni Goldstein, a Cannabis revealed (Kannabisz feltárva) írója beszél a terápiarezisztens epilepsziások, daganatos betegek, autizmus spektrum zavarral és pszichiátriai kórképekkel küzdők kezeléséről, és arról, hogy a kannabisz mekkora áttörést hozhat már a jelenben is.

Az elmúlt években hihetetlen ütemben kezdett terjedni az orvosi kannabisz, mint lehetséges kezelési alternatíva számos súlyos és halálos betegség kapcsán.

Ma már bizonyított, hogy komoly rákellenes hatásai vannak, mikroszkopikus felvételek is vannak róla, ahogyan rákos sejteket pusztít el egy petri csészében.

OLVASS TOVÁBB

Dr. Bonni Goldstein: a kannabisz úttörő jelentőségű lesz a rák, az epilepszia és sok betegség gyógyításában

Dr. Bonni Goldstein: a kannabisz úttörő jelentőségű lesz a rák, az epilepszia és sok betegség gyógyításábanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok