körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A gyanúsítottak saját célra történő felhasználás mellett ismerősi körben árulták is a kábítószer tartalmú kannabisz növényeket.

Az Egri Rendőrkapitányság nyomozói tudomására jutott, hogy több személy kannabisz növényt termeszt otthonában és azokat árulja. A rendőrök az adatok alapján 2020. szeptember 24-én egy ostorosi egy novaji és egy egri lakásban kutatást tartottak, mely közben kifejlett növényeket, már kiadagolt szárított anyagot, palántákat és azok termesztéséhez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtóreferens.

A nyomozók előállítottak egy 42 éves novaji, egy 34 éves ostorosi és egy 33 éves egri férfit a városi rendőrkapitányságra. Kettőjüknél a kábítószer gyorsteszt is pozitív értéket mutatott. A gyanú szerint a három gyanúsított otthonában és azok udvarán termesztette a feltehetőleg kábítószer tartalmú kannabisz növényeket, majd azokat ismerősi körében árulta.

Ellenük – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozó hatóság előterjesztést tett mindhárom férfi letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság 2020. szeptember 26-án elrendelt.

forrás:

Három drogtermesztőt fogott el a rendőrség Heves megyében (videó és fotók)KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok