körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Létezik egy gerillakertész valahol az Egyesült Királyság területén, aki vadidegenek földjén hoz létre titokban kannabiszültetvényeket.

A fickó szenvedélye a marihuána: nem csak szívni szereti, de a kertészkedés öröme is végtelen boldogsággal tölti el. Némely titkos ültetvényére akár 1500 fontot is költ, és embernagyságú kannabiszbokrokat növeszt. Mindent tud a növényről, amit csak tudni lehet, és végtelenül sajnálja, hogy hazájában egyelőre – mert persze reménykedik – nem legális a fű.

Állítja, hogy annyit még nem keres ebből a bizarr hobbiból, amennyi a főállása, de abban bízik, hogy hamarosan teljes biztonsággal érezheti úgy, hogy több lábon áll. A leginkább forgalmas autópályák mellett szeret ültetni, mert imádja az érzést, amikor az autósok néha megállnak egy pihenőre, és a levegőbe szimatolva azt hiszik, egy másik autóban gyújtott rá valaki…

OLVASS TOVÁBB

Idegenek földjén, titokban termeszt kannabiszt ez a fickó | nuus.hu

Idegenek földjén, titokban termeszt kannabiszt ez a fickó | nuus.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok