körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Jay-Z hivatalosan is belépett a zöldpiacra.

Shawn Jay-Z Carter hip-hop ikon pénteken, több mint egy évvel azután, hogy csatlakozott a kaliforniai, engedéllyel rendelkező Caliva kannabisz vállalathoz, mint vezető márkastratéga, bemutatta az új kannabiszmárkája, MONOGRAM, piacra dobását. Az startolás része a MONOGRAM weboldalának debütálása, ami fényképeket és videókat tartalmaz a kannabisz növények ápolásáról és az cigik kézzel történő tekeréséről.

“A kannabisz törzsek gondos kiválasztásával, precíz termesztési gyakorlatával és kompromisszumok nélküli minőségével a MONOGRAM arra törekszik, hogy újradefiniálja, mit jelent ma a kannabisz a fogyasztók számára” – írta a vállalat egy sajtóközleményben. “A minél személyre szabottabb felhasználói élmény biztosítása érdekében a márka egyben a kategória legjobb e-kereskedelmi platformját is elindítja, amelyet kizárólag az egyedi termékcsaládjuknak szentelnek.”

A weboldal kevés információt tartalmaz az egyes termékekről vagy azok elérhetőségéről, viszont megoszt linkek a márka Instagram– és YouTube-fiókjaira. A Monogram Twitter hírcsatorna és a Facebook oldal szintén élesítve lettek, és a weboldal bepillantást enged a márka vállalati filozófiájába és a növény iránti elkötelezettségébe.

“A talajtól a magig, a MONOGRAM szakértő termesztői egész életük termesztési tapasztalatát használják fel annak érdekében, hogy virágjaink a nekik kijáró tisztelettel legyenek termesztve a növekedési folyamat minden szakaszában” írja a weboldalán MONOGRAM “A precíz ellenőrzés és a folyamatos megfigyelés teszik lehetővé, hogy virágjaink elérjék teljes potenciáljukat mint kiváló termék.”

“A MONOGRAM virágokat kis tételekben termesztik, lehetővé téve, hogy minden növény speciális figyelmet kapjon szakértő termesztőinktől” – folytatja a vállalat. “A tételenkénti megközelítés és az egyedi potenciamegjelölés teszik lehetővé számunkra, hogy kiemeljük a szüretek közötti árnyalatokat, és elmondhassuk minden virág történetét.”

Carlos Santana saját kannabisz vállalkozásba kezd

Jay-Z-vel való együttműködést 2019-ben jelentették be

A Caliva 2019 áprilisában jelentette be, hogy Jay-Z vezető márkastratégaként csatlakozik a céghez. A vállalat közölte, hogy Jay-Z feladatai közé tartozik a kreatív döntésekhez való hozzájárulás, a közösségi fellépés és a vállalati stratégia.

“Bármit is csinálok, azt helyesen és a legmagasabb szinten akarom csinálni” – mondta Jay-Z akkori nyilatkozatában. „A kannabisziparban rejlő összes potenciáljával, Caliva szakértelme és hozzáállása a legjobb partnereké teszi őket számomra e törekvéshez. Szeretnénk valami elképesztő dolgot létrehozni, közben jól érezni magunkat, jót tenni és az embereket is közelebb hozni.”

Caliva vezérigazgatója, Dennis O’Malley a CNN Business-nek elmondta, hogy a Jay-Z szerepe olyan társadalmi igazságossággal kapcsolatos kezdeményezéseket is magában foglal, mint például az érdekképviselet és a munkahelyi képzés, hogy segítsen lehetőségeket teremteni a drogháború által negatívan érintett egyének számára.

“Úgy gondoljuk, hogy ez egy óriási előrelépés abból a szempontból, hogy még láthatóbbak legyünk az ipar számára”, mondta. “Ezt a partnerséget nagy felelősséggel, sok alázattal és elszámoltathatósággal vállaljuk.”

“Ebben a helyzetben Mr. Carter arra összpontosít, és azon dolgozik, hogy növelje a fogvatartásból visszatérő polgárok (akik közül sokan nem látják a legalizálás pénzbeli előnyeit) gazdaságban betöltött szerepét az érdekképviselet, a munkahelyi képzés, valamint az alkalmazottak és a munkaerő általános fejlesztése révén” állítják a cég tisztviselői egy közleményben.

A kaliforniai San Jose-ban található Caliva az állam egyik legnagyobb vertikálisan integrált kannabisz-vállalata. A vállalat kannabisztermékeket, köztük virágot, előre tekert cigiket, ételt és kozmetikumokat termeszt, dolgoz fel és forgalmaz házhoz szállítás céljából, illetve több mint 250 engedéllyel rendelkező gyógyszertár számára.


KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok