körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A gyanú szerint a férfi 2020. március 19.-ét megelőző hónapokban több alkalommal kannabiszt vásárolt, hogy azt az ismerőseinek tovább értékesítse. 2020. március 19-én ismét marihuanát vett Tatabányán, majd a Bárdos Gimnázium irányából a Bárdos Lakópark felé indult a lépcsősoron, ahol a rendőrök intézkedés alá vonták. A férfi a rendőröket észlelve a nála lévő zacskót egy ház udvarára dobta. A rendőrök a zsákban 424 gramm, a férfi lakhelyén pedig további 23,7 gramm marihuanát találtak.

A gyanúsított a kábítószer kereskedelem bűntettét tagadta, védekezése szerint saját fogyasztás céljából, a karantén idejére szerezte be a marihuanát.

A Tatabányai Járásbíróság a férfit 2020. március 20-án egy hónapra letartóztatta, mert a gyanúsításban közölt bűncselekmény 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A végzést az ügyész és a gyanúsított tudomásul vette, a védőnek -mivel az ülésen nem jelent meg- 3 nap gondolkodási ideje van.

Szerencsétlennek senki nem mondta el, hogy ez nem Amerika, itt nem tartalékolhat karantén idejére… 😢

forrás:

https://birosag.hu/aktualis-kozlemenyek/tatabanyai-torvenyszek-letartoztatasban-tatabanyai-ferfi-akinel-fel-kilogramm

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok