körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kiskorú veszélyeztetésének vádjával tartóztattak le egy nagymamát Pittsburghben, mert megengedte 11 és 12 éves unokáinak, hogy marihuánás cigarettát szívjanak. A két fiú videót készített az esetről, amit megosztottak a közösségi médiában.

A pittsburghi Derrick Butler újév napján az anyai nagyanyjukra bízta 11 és 12 éves fiait. Aznap este a fiúk kaptak egy füves cigit a nagyanyjuktól, aki azt is megengedte nekik, hogy meggyújtsák és elszívják a spanglit. Csak azt tiltotta meg nekik, hogy videót, vagy fotó készítsenek mindarról, ami történik. A fiúk azonban nem tartották be a szabályt.

A videót, amin az látszik, hogy a két kiskorú többször is meggyújt, majd elszív egy marihuánás cigarettát, nem csak a család, de a pittsburghi rendőrség is látta. A titokban készített felvételen jól hallható, hogy Tonika Averytt, a gyerekek nagyanyja többször is rászól az unokáira, hogy nehogy videózzanak.

A videó alapján a nagyit letartóztatták, és megvádolták kiskorú veszélyeztetésével. Mentségére csak annyit tudott felhozni, hogy aznap este meglehetően ittas volt.

forrás:

Letartóztatták az amerikai nagyit, mert hagyta füvezni a kisunokákat | 24.hu

Letartóztatták az amerikai nagyit, mert hagyta füvezni a kisunokákat | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok