körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ez itt Ameila Weaver amikor 9 éves volt.

A képen balra, a kislány, miközben legális gyógyszereket kapott a diagnosztizált dravet szindróma leküzdésére, miközben napi 30-80 rohama volt.

A jobb oldali képen ugyanaz a kislány látható, miközben kannabisz készítményeket használt az életminősége javítása érdekében, miközben csökkentek a rohamai.

Sajnos a kis Amelia 2 évvel ezelőtt elhunyt, mindössze 12 éves korában, miután beindított egy kampányt, ami segített volna neki és másoknak is hozzáférni a kannabiszhoz.

Egy hónapnyi kannabisz használatot követően édesanyja Angie Weaver arról számolt be, hogy Ameliának végre rohammentes napja volt. A rákövetkező hat hónap volt a legjobb, amióta Ameliát először elkapták a rohamok. Volt olyan időszak amikor 20 napig rohammentes volt. Mosolyogni tudott, és szemkontaktust létesíteni kishúgával Penelope-val és szüleivel.

Vitathatatlan, hogy a kannabisz javított az élete minőségén az utolsó éveiben. 💚

Kendertér - 101336421 266444991432094 2680985033602236416 n.jpg? nc cat=105& nc sid=8024bb& nc ohc=vwQVSrGfky8AX8JYszQ& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok