körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Ez itt Ameila Weaver amikor 9 éves volt.

A képen balra, a kislány, miközben legális gyógyszereket kapott a diagnosztizált dravet szindróma leküzdésére, miközben napi 30-80 rohama volt.

A jobb oldali képen ugyanaz a kislány látható, miközben kannabisz készítményeket használt az életminősége javítása érdekében, miközben csökkentek a rohamai.

Sajnos a kis Amelia 2 évvel ezelőtt elhunyt, mindössze 12 éves korában, miután beindított egy kampányt, ami segített volna neki és másoknak is hozzáférni a kannabiszhoz.

Egy hónapnyi kannabisz használatot követően édesanyja Angie Weaver arról számolt be, hogy Ameliának végre rohammentes napja volt. A rákövetkező hat hónap volt a legjobb, amióta Ameliát először elkapták a rohamok. Volt olyan időszak amikor 20 napig rohammentes volt. Mosolyogni tudott, és szemkontaktust létesíteni kishúgával Penelope-val és szüleivel.

Vitathatatlan, hogy a kannabisz javított az élete minőségén az utolsó éveiben. 💚

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom