Üllő Te Vagy civil szervezet és Kendertér Trashchallenge
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Szeretettel várunk az Üllő Te Vagy civil szervezet és Kendertér által közösen megszervezett takarítási projektünkre aminek keretein belül egy Üllő környéki helyszínt szeretnénk kitakarítani attól a szeméttől, ami nem oda való. Takarítsuk ki hazánkat, egy szebb, élhetőbb Magyarországért cserébe. Ha úgy gondolod, hogy te is szívesen részt vennél egy ilyen megmozduláson, gyere, mert minden segítségre szükség van! Gumikesztyűt, szemeteszsákokat mi biztosítunk csak a jelenléted ami a fontos! Találkozz velünk, ismerjük meg egymást és közös erővel mozgassuk, változtassuk meg a minket körülvevő világot, a hazánkat. Várunk téged is!
Az első 10 jelentkező Kendertér illetve Üllő Te Vagy pólók közül választhat! A pólókat amiből választani lehet a beszélgetés fül alatt találhatjátok. Természetesen a többiek sem távoznak üres kézzel, a szép emlékeken kívül… 😉
Az esemény szeptember 19.-én kerül megrendezésre Ülő környékén. A pontos címet minden jelentkezővel időben tudatjuk. Várhatóan 11-kor lesz a gyülekező és maradunk amíg bírjuk, illetve ki meddig teheti, de legkésőbb délután ötig. Üllőn belül a közlekedés megoldható, szóval csak Üllőig kell eljutnod! 🙂

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom