Üllő Te Vagy civil szervezet és Kendertér Trashchallenge
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Szeretettel várunk az Üllő Te Vagy civil szervezet és Kendertér által közösen megszervezett takarítási projektünkre aminek keretein belül egy Üllő környéki helyszínt szeretnénk kitakarítani attól a szeméttől, ami nem oda való. Takarítsuk ki hazánkat, egy szebb, élhetőbb Magyarországért cserébe. Ha úgy gondolod, hogy te is szívesen részt vennél egy ilyen megmozduláson, gyere, mert minden segítségre szükség van! Gumikesztyűt, szemeteszsákokat mi biztosítunk csak a jelenléted ami a fontos! Találkozz velünk, ismerjük meg egymást és közös erővel mozgassuk, változtassuk meg a minket körülvevő világot, a hazánkat. Várunk téged is!
Az első 10 jelentkező Kendertér illetve Üllő Te Vagy pólók közül választhat! A pólókat amiből választani lehet a beszélgetés fül alatt találhatjátok. Természetesen a többiek sem távoznak üres kézzel, a szép emlékeken kívül… 😉
Az esemény szeptember 19.-én kerül megrendezésre Ülő környékén. A pontos címet minden jelentkezővel időben tudatjuk. Várhatóan 11-kor lesz a gyülekező és maradunk amíg bírjuk, illetve ki meddig teheti, de legkésőbb délután ötig. Üllőn belül a közlekedés megoldható, szóval csak Üllőig kell eljutnod! 🙂KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok