körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Tisztelt Orbán Viktor!

A kannabiszt a tudomány, ne pedig az ideológiák fényében osztályozzuk! Magyarország volt az egyetlen európai ország, ami tegnapi napon a kannabisz átsorolása ellen szavazott, ami kimondhatatlan szégyen és hihetetlen alultájékozottságról árulkodik, miközben már a csapból is a kannabisz jótékony hatásai folynak. Innen látszik, hogy a vezetőink mennyire semmibe veszik a nép többségi akaratát, és csak a saját álszent ideológiájukat követik, miközben meg tudjuk jól milyen életet élnek.

Kedves vezetőség, önök csak nyakalják a pálinkájukat, mivel az az önök hagyománya és alapélelmiszere, de nem minden magyar érzi ezt ugyanígy! Van akinek komoly gyógyszerre van szüksége, amit önök megtagadnak tőlük!

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok