körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Komoly harc volt!👏

A szabolcsi rendőrök a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársainak részvételével egyszerre törtek fel egy kábítószer-lerakatnak használt garázst és bilincselték meg a nyíregyházi dílert. Az összehangolt akcióban elfogták több vevőjét is.

A Police.hu beszámolója szerint a 49 éves V. László nyírteleki lakos Hollandiából rendszeres csempészett kábítószert, amelyet Nyíregyházán értékesített vevőinek.

A kábítószerrel kereskedő férfi az elosztóhelyként is funkcionáló nyíregyházi garázsában tartotta a kábítószert, ami az előzetes szakvélemény szerint THC-hatóanyag tartalmú marihuána, és amiből hétfőn egy kilogrammnyit foglaltak le a rendőrök, miután magas fordulatszámú gyorsvágóval kinyitották a fém garázsajtót. A rendőrök a rajtaütéskor a kábítószer kiméréshez és a csomagolásához szükséges eszközöket is lefoglaltak.

A rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást V. László ellen, míg két vevője ellen kábítószer-birtoklás miatt indítottak büntetőeljárást.

forrás:

A TEK flexszel ment a THC-ért - VIDEÓ

A TEK flexszel ment a THC-ért – VIDEÓKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok