körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A Twenty21 projekt és a LYPHE Group partnerségre léptek, hogy nyilvántartásba vett orvosi kannabisz-termékek új választékát hozzák létre.

A partnerségnek hála most első alkalommal lép be a brit piacra a LYPHE Group‘s EU-GMP NOIDECS kannabisz termékeinek választéka. A virágokból és olajokból álló gyógyszereket gondosan dolgozták ki, hogy azok a LYPHE klinikáinak leányvállalatától, a The Medical Cannabis Clinics-tól kapott tudás alapján kerüljenek összeállításra, és ez válik most a Project Twenty21 Európa legnagyobb létszámú kannabisszal kapcsolatos beteg nyilvántartása keretein belül elérhető.

A Twenty21 projekt célja, hogy valódi változásokat idézzen elő a kannabisz elfogadása terén az orvostársadalom köreiben, miközben növeli a betegek hozzáférését az Egyesült Királyságon belül, és jelentős mennyiségű bizonyítékot gyűjt az orvosi kannabisz számos körülmény között vizsgált hatékonysági és biztonsági profiljáról, ami ha sikeres lesz, megnyitja a kapukat az NHS (Országos Egészségügyi Szolgálat) felé.

Új termékek az Egyesült Királyság számára

A LYPHE specialistája a betegek orvosi kannabiszhoz való hozzáférésének, működő ökoszisztémával a klinikák, az elosztás, a terjesztés és az oktatás között. A vállalat jelenleg az összes brit kannabisszal kezelt beteg több mint 50%-át kezeli, és a NOIDECS termékcsalád lesz az első amivel beléphet a gyógyszeripar „Speciális Gyógyszerei” közé.

Miközben az új vállalkozásáról és partnerségéről a Twenty21-el nyilatkozott, Dean Friday a LYPHE vezérigazgatója azt mondta: „A orvosi kannabisz ellátás az Egyesült Királyságban és Európa legtöbb részén már ütközött komoly kihívásokba. Az ellátási lánc lassú és megbízhatatlan volt, ami stresszt, szorongást és jelentős kockázatot jelenthet a betegek egészségére nézve. „Egy brit tartomány ellátása által a NOIDECS kényelmet nyújthat ezeknek a betegeknek, sőt országszerte az orvosoknak, mivel már megbízható ezeknek az életet megváltoztató gyógyszereknek a kínálata. A Twenty21 az ideális kiindulópont számunkra, hogy biztonságos és megfizethető hozzáférést biztosítsunk a betegek számára, és további brit betegek hozzáférését tegyük lehetővé a jövőben.

Twenty21 Projekt: Európa legnagyobb orvosi kannabisz nyilvántartása életbe lép

David Badcock, a Drug Science vezérigazgatója a partnerségről így nyilatkozott: „Örülünk annak, hogy a LYPHE Group a betegek ilyen kritikus időszakán segít nekünk. A betegek nyugtalanok lettek az ellátásban tapasztalt késések miatt, viszont megérdemlik a biztonságos és hatékony orvosi termékekhez való hozzáférést. Ezt hozzuk most helyre, és ha a NOIDECS britek által tervezett orvosi kannabisz termékcsaládot felvesszük meglévő gyógyszerkészítményeink közé, az ennek a változásnak az abszolút katalizátora lesz.”

A betegek és az orvosok a https://www.drugscience.org.uk/clinic-directory/ weboldalon regisztrálhatnak a Twenty21 projektre, és az orvosi kannabiszklinikákat a https://www.themedicalcannabisclinics.com oldalon kereshetik fel. A regisztráció menetéről itt tájékozódhatsz: https://kenderter.eu/hireink/project-twenty21-orvosi-kannabisz-regisztracio-menete/

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom