körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Elon Musk, a Telsa vezérigazgatója, igazán mulatságosnak találta, hogy társasága részvényei hétfőn elérték a 420 dollárt.

Elsőként egy Bloomberg Markets tweetre válaszolva posztolta a részvényárfolyamot két sírva nevető hangulatjel kíséretében.


Percekkel később meg azt írta, hogy “Hűha… de ‘magas’ az árfolyam.”

A 420 kifejezés természetesen jól ismert a kannabiszrajongók körében, mivel ez a nem hivatalos kannabisz ünnep, a 4/20 (április 20.-a). És egyébként sem ez az első alkalom, hogy Musk eljátszott a gondolattal.

A milliárdos vállalkozó, a SpaceX légközlekedési társaság alapítója, tavaly komoly gondokkal találta magát szemben az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC), miután bejelentette, hogy 420 dolláros részvényárfolyamnál fontolóra veszi a Tesla magántulajdonba vételét. SEC ezt „hamis és félrevezető” állításnak nevezte és ráadásul Musk ezt a szabályozók előzetes értesítése nélkül tette.

Musk elmondása alapján az állításai „indokolatlanok” voltak, és kifejtette, hogy részben azért választotta a 420 dolláros árat, mert azt gondolta, hogy a barátnője viccesnek találja majd.

Újabb kannabisz-vita középpontjába került, miután egyszer megjelent Joe Rogan podcastjában és kamerák előtt kannabiszt szívott – ezt követően a NASA nyomozást sürgetett, miközben aggodalmukat fejezték ki a SpaceX „munkahelyi biztonsága” és a „drogmentes környezet tiszteletben tartása” miatt.

Viszont Musk elmondása szerint tulajdonképpen nem is szívott kannabiszt. Valójában azt állította, hogy “fogalma sincs arról, hogy miként kell kannabiszt, vagy bármi mást szívni”.

https://twitter.com/elonmuskKENDERTÉR FACEBOOK
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok