Las Vegas idén megnyitja első kenderbarát szállodáját
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A Las Vegasba látogatók ezentúl majd kicsit még jobban lazíthatnak. 2023 tavaszán Sin City megnyithatja az első 420-barát szállodáját. Mindannyian nagyon vártuk már, hogy ez megtörténjen végre! – vélekednek a helyiek. Váratott ugyan magára egy kicsit, de eljött az idő hála a Las Vegas Városi Tanácsa által 2022 őszén jóváhagyott rendeletnek, mely lehetővé teszi a kannabisz fogyasztására szánt szalonok megnyitását.

Az arizonai Pheonix székhelyű Elevations Hotels and Resorts vállalat 2022-ben vásárolta meg az egykori Artisan szállodát 11,9 millió dollárért.

A 420-barát szálloda, ami a „The Lexi” nevet viseli, jelenleg felújítás alatt áll. Egy sajtóközlemény szerint az épület 64 szobát foglal magában, és a tervek szerint „a teljes negyedik emeletet kannabiszbarátnak minősítik” majd – áll a sajtóközleményben.

Az Elevations Hotels and Resorts több mint 15 millió dollárt fektetett be a projektbe – nyilatkozta Alex Rizk, a vállalat elnöke és egyben vezérigazgatója, a Las Vegas Review-Journalnak.

Puff Daddy néven híressé vált Combs nagyjából 185 millió dollárral száll be a kannabiszbizniszbe

Az Elevations csoportnak van egy tagsági jutalomprogramja, amelyben a The Lexi is részt vesz. Ez a program olyan embereket céloz meg, akik „vándorló beállítottságúak, lelkesednek a kannabisz és az új élmények iránti”. A vállalkozásnak többek közt van egy kannabisz-barát szállodája is, az arizonai Phoenixben található Clarendon Hotel, az állam több másik szállodája mellett. Rizk a Review-Journalnak azt is elmondta, hogy az Elevations végül Kalifornia felé is terjeszkedni kíván.

Izgatottan várjuk a napot, amikor Magyarországon a Balaton partján található valamelyik üdülőhely is megkapja az első hivatalos kannabisz engedélyt.

Foto: https://pixabay.com/hu/users/pexels-2286921/


§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom