körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Gyere és csatlakozz!

https://www.facebook.com/groups/kannabisszalMagyarorszagert/

kannabisszalMagyarországért – C4H – CANNABISFORHUNGARY – #C4H – kender360° – kannabisz360°
Beszéljünk róla! Kendertér - 1f642

A csoport azért jött létre, hogy népszerűsítse a kedvenc növényünket a kannabiszt/kendert. Igen ez a kettő egy és ugyanaz a növény aminek rengeteg fajta változata van, különböző hatóanyag tartalommal, különböző tulajdonságokkal, különböző felhasználási területekkel. Az egyik legfontosabb olyan táplálékként is szolgáló gyógy-, illeve haszonnövényünk, amit már évezredek óta használunk, és az életünk szerves része volt mindig.

A csoport azért jött létre, hogy a kendertér oldal rajongói illetve azok akiket a téma érdekel meg tudják vitatni a növénnyel kapcsolatos kérdéseiket, meglátásaikat, illetve meg tudják osztani ötleteiket, nézeteiket.

Ha valamit osztasz, vagy valamihez hozzászólsz nem csodálkozzál, ha válaszolnak is.

A csoport sem nem orvosi, sem nem ipari felhasználásról és legfőképp nem a rekreációs felhasználásról szól, hanem mindegyikről egy kicsit. A csoport a kenderről szól!

Amit viszont kimondottan tilos, az illegális dolgok promotálása.

SZABÁLYZAT RÖVIDEN! -Folyamatosan Frissülhet!-

1. Nem kell a növényt istenítened, de ha velünk egy csónakban evezel, vagy csak szeretnél, akkor kommunikálj türelemmel és légy nyitott a másik véleménye iránt.

2. Csak ahhoz szólj hozzá, amiről úgy érzed, hogy építeni tudod, és hogy segíti a téma értelmes irányba való alakulását.

3. Kérlek ne reklámozz semmilyen terméket, se céget.

4. Jelentsd, ha valamit sértőnek találsz.

5. A legfontosabb legvégül; tartózkodjunk a gyűlöletbeszédtől!

Kellemes időtöltést! C4H

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok