körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Az ENSZ Közgyűlése 2001. november 5-én minden év november 6-át a környezet, háború és fegyveres konfliktus során történő kifosztásának megelőzéséért vívott küzdelem nemzetközi napjává nyilvánította (A / RES / 56/4).

Noha az emberiség mindig számon tartotta háborús veszteségeit halott illetve sebesült katonák és polgári lakosság, megsemmisített városok és megélhetés szempontjából, a környezet gyakran a háború nyilvánosságra nem hozott áldozata maradt. A vízkutakat szennyezték, a növényeket felgyújtották, az erdőket kivágták, a talajokat megmérgezték és állatokat elpusztítottak, hogy katonai előnyt szerezzenek.

Ennek az ünnepnek a célja felhívni a figyelmet arra, hogy egy háború milyen mértékben károsítja az ökoszisztémát és a természeti erőforrásokat – gyakran átnyúlva országhatárokon és generációkon. Tegyünk hát érte, hogy gyerekeink szebb világot élhessenek!

A világszerte ma is zajló drogháború szedi a legtöbb áldozatot, és rettentően környezet károsító hatással van. Vegyük csak példának a sok elkobzott kannabisz virágzatot, eszközt, amit minden esetben megsemmisítenek. Ezzel kimondhatatlan nagy károkat okozva embertársainknak, környezetünknek. Az illegalitásból táplálkozó drog kartelekről nem is beszélve. Hány emberi életet, hány ártatlan ember (szülők, gyerekek) szabadságát kell még feláldozni ezen az oltáron?

A föld az egyetlen ahol kannabisz terem, mentsük hát meg!

LEGALIZÁLD NE KRITIZÁLD!💓

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok