A South Park örökké betépett karakterével ad ki új cipőkollekciót az Adidas
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Néhány éve farsangkor AWESOM-O-nak öltöztem a South Parkból, egyik haverom meg Törcsinek. Egyikünk sem nyerte meg a jelmezversenyt, én harmadik lettem, Drakula és Ollókezű Edward mögött, ez a mai napig bánt kicsit. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy április 20., vagyis a füvezés nem hivatalos világnapjának alkalmából különleges kollekciót dob piacra az Adidas: a módosított Campus 80s-as tornacipőkre a szmókolás iránti szenvedélyéről ismert Törcsit tették rá.

Ha minden igaz, UV-fény hatására Törcsi szemei pirosra váltanak, mintha be lenne tépve, a kék-fehér cipők nyelvében pedig külön rejtekhelyet alakítottak ki a dugifűnek. Törcsi ikonikus mondatai is felkerültek a cipőkre: az egyiken az lesz, hogy „ne felejts el törülközőt vinni magaddal”, míg a másikon pedig az, hogy „fogalmam sincs, mi történik”.


forrás: https://telex.hu/zacc/2021/04/06/adidas-420-torcsi-sout-parkKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok