A South Park örökké betépett karakterével ad ki új cipőkollekciót az Adidas
körülbelül 1 perces olvasmány

Néhány éve farsangkor AWESOM-O-nak öltöztem a South Parkból, egyik haverom meg Törcsinek. Egyikünk sem nyerte meg a jelmezversenyt, én harmadik lettem, Drakula és Ollókezű Edward mögött, ez a mai napig bánt kicsit. Ez csak onnan jutott eszembe, hogy április 20., vagyis a füvezés nem hivatalos világnapjának alkalmából különleges kollekciót dob piacra az Adidas: a módosított Campus 80s-as tornacipőkre a szmókolás iránti szenvedélyéről ismert Törcsit tették rá.

Ha minden igaz, UV-fény hatására Törcsi szemei pirosra váltanak, mintha be lenne tépve, a kék-fehér cipők nyelvében pedig külön rejtekhelyet alakítottak ki a dugifűnek. Törcsi ikonikus mondatai is felkerültek a cipőkre: az egyiken az lesz, hogy „ne felejts el törülközőt vinni magaddal”, míg a másikon pedig az, hogy „fogalmam sincs, mi történik”.


forrás: https://telex.hu/zacc/2021/04/06/adidas-420-torcsi-sout-park

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom