Sha’Carri Richardsonnak 250.000 dollárt ajánlottak, hogy képviseljen egy vape márkát
körülbelül 3 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A „Dr. Dabber” néven ismert kannabisz vállalat busás ajánlattal fordult Richardsonhoz, aminek elfogadása esetén a vállalat hivatalos rezidens ‘doktorává’ válna.

Jóllehet Sha’Carri Richardson idén nem indulhat az olimpián, rengeteg új lehetőség hever a lába előtt. A sportsztár állítólag ajánlatott kapott egy képviseleti szerep betöltésére 250 000 dollár fejében egy kannabisz vape társaságtól.

Richardson a 2021-es év egyik legnagyobb sportsztárja. Jelenleg globálisan a hatodik helyen áll a női 100 méter ranglistán, és Richardson viharként söpört végig a közösségi médián, amikor felkapottá vált a tehetségének köszönhetően. Habár sajnos nem tud indulni az olimpián a kannabiszhasználat miatti felfüggesztése miatt, úgy tűnik, nem veszítette el a közönség támogatását.

A TMZ új jelentése szerint a bajnok sprintelő képviseleti szerep ajánlott kapott a Dr. Dabber, egy vape termékekre szakosodott társaságtól. A szervezet Richardsonnak írt levele a következőképp szól: „Kedves Ms. Richardson, szomorúan értesültünk arról, hogy THC miatt nemrégiben felfüggesztették az Amerikai atlétikai csapattól (US Track and Field team), és ezzel megfosztották Önt annak a lehetőségétől, hogy a 2021-es tokiói olimpiai játékokon megmérettetése tehetségét. Dr. Dabbernél úgy gondoljuk, hogy a THC valóban számos pozitív hatással lehet az atléta gyógyulására és általános mentális jólétére.”

Pozitív lett Sha’Carri Richardson, az amerikai bajnok sprinter kannabisz tesztje.

“Figyelembe véve az elmúlt hetek során tanúsított tehetségét és teljesítményét, szeretnénk felajánlani Önnek a lehetőséget, hogy együtt dolgozzon csapatunkkal, mint a Dr. Dabber szóvivője” fogalmazott, majd a következőképp folytatódott a levél “Ez magában foglalja a díjnyertes dab ringjeink és vape tollaink tesztelését, mint rezidens ‘doktor’.”

Sha’Carri Richardsonnak 250.000 dollárt ajánlottak, hogy képviseljen egy vape márkát

A TMZ szerint egyelőre nem világos, hogy Richardson elfogadja-e az ajánlatot, vagy nem érdekli túlzottan. Magának Dr. Dabbernek minden bizonnyal új képviselőre van szüksége. A vállalat ugyanis nemrég menesztette a Disney korábbi sztárját, Kyle Massey-t, miután egy állítólagos nem megfelelő kommunikációval kapcsolatos vád került újból elő. Míg Massey valóban hivatalos szóvivő volt, nem volt ‘doktor’ státusza, amit a levélben Richardsonnak ígértek.

Egy interjú során Richardson a világnak, követőinek, támogatóinak, de még azoknak is, akik ki nem állhatják adott válaszával, megbánó magaviseletet tanúsított, habár ez, a neves kannabisz kedvelők véleménye szerint teljességgel fölösleges volt.

Richardson hatalmas támogatásban részesült az egész világtól, többek között egykori First Lady, Michelle Obama és Joe Biden elnöktől is. Richardson helyzetével kapcsolatban Biden a következőket mondta: „A szabály az szabály, és mindenki tudja, hogy mi ez a szabály… … hogy a szabályoknak továbbra is változatlanoknak kell-e maradniuk, az más kérdés, de a szabály az szabály … viszont igazán büszke voltam arra, ahogy válaszolt.”

(kép forrása: ratchetfridaymedia.com/shacarri-richardson-offered-a-250k-cannabis-endorsement-deal/)


KENDERTÉR FACEBOOK
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok