körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Carlos Santana szerint jó, ha kész vagy.

A Mirayao by Santana – kannabiszmárka neve az „én” és a „sugár” spanyol szavak kombinációja – a zenész legújabb kannabisz vállalkozása, amit elmondása szerint gyermekkora és latin gyökerei ihletették – tette közzé a Variety.

Santana csomagolt előre tekert jointjai és kannabisz virágzatot tartalmazó üvegcséi az olyan menők közé sorolják, mint Jim Belushi színész, Wu-Tang nagyagyúja Method Man és Snoop Dogg, akik a kannabisz arculatok, farmok, termékek és szállítási alkalmazások kombinációjába fektetnek.

A mexikói-amerikai gitáros a márkája honlapján a kannabiszt „ajtónak az isteni bölcsességhez” és „megosztásra érdemes áldásnak” nevezte, továbbá a honlapján azt hangoztatja, hogy a kannabisz az otthonának alapvető kelléke volt, miközben Autlánban, majd később Tijuanában (Mexikó) nőtt fel.

“Anyám kannabiszt használt” – mondta Santana a Stamford Advocate-nak, amikor kezdetben csaknem egy évvel ezelőtt egy jóval visszafogottabb CBD-társaság alapítását tervezte. “Fogott belőle egy darabot, alkohollal teli befőttesüvegbe tette, és órákig benne hagyta ázni, aztán amikor kihúzta, a térdébe, a kezébe és az ízületeibe dörzsölte, ahol különben ízületi gyulladása lenne.”

Ha a testvérem, John, kannabiszt használt volna, még ma is élne

Santana a Left Coast Ventures céggel együttműködve segíti a „Mirayo” elkészülését. A cég, a honlapjuk elmondása szerint, több mint egy tucat márkával dolgozik együtt – köztük olyan cégekkel, ami kannabisszal átitatott nyalókákat forgalmaz és a „Marley Natural”, ami a Bob Marley birtok hivatalos kannabiszmárkája.

A tízszeres Grammy-díjas indica, sativa és hibrid kannabisz törzseket kínál színes dobozokba és üvegcsékbe csomagolva, és úgy tartják számon őket, mint „a napsütésben termesztett kannabiszfajták, amik tiszteletben tartják a növény spirituális és ősi latin örökségét”.

A három törzs (a negyedik, a CBD-alapú még fejlesztés alatt áll) a „tudatosság kategóriáira” oszlik, olyanokra mint a „kreatív önkifejezés”, az „emelkedett érzékelés” és a „fizikai állapot transzcendenciája”.

Bár nem ígér semmit, Santana azt állítja, hogy a kannabisz segítette abban, hogy elsajátítsa a gitározást, különösen a 60-as évek végén, karrierje csúcsán.

“A színpadon Eric Clapton vagy B.B. King társaságában utazgattam” – mondta az Advocate-nak.


KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok