körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

III. Tolna megyei Gyümölcsész nap október 19. szombat Nagyszékely Művelődési ház KEDVCSINÁLÓ 2. rész

Szemléletformáló családi napunkon 11:00 órától hallgathatjátok meg Antal Csaba előadását az ipari kender felhasználásának lehetőségeiről. A program részeként termékbemutató és kóstoló is várja az érdeklődőket kendertermékekből. A HampGarden Mezőgazdasági Szövetkezet tevékenységét a Kenderem facebook oldalon követhetitek nyomon. Missziójukat az alábbi pontokban fogalmazták meg:

Kender és az ember …
Misszió
1. Lulla Hemp Garden / kaláka / tagjai támogatják az etikus üzleti gyakorlatokat, a környezetbarát technológiák használatát, a fenntartható és ökológiai mezőgazdaságot, a magas színvonalú termékeket és az emberi jogok iránti aggodalmat.
2. A szövetkezetünk szándéka, hogy tegyen meg minden szükséges lépést a kendertermékek fogyasztói bizalmának biztosítására.
3. Az információ és technológia cseréjének megkönnyítése a kender mezőgazdászok, feldolgozók, gyártók, forgalmazók és kiskereskedők között.
4. Tanítsd meg a nyilvánosságot a kendertermékek kivételes tulajdonságaira.
5. Támogasson és támogassa a társadalmilag felelős és környezetbarát üzleti gyakorlatokat.
6. Népszerűsítéső, kulturális művészeti platformok létrehozása, támogatása. Kenderem Tábor / aratás/ 2013 – 2017
Kender Gasztro piac és filmklub. 2018-
Kenderem LandArt Tábor. 2017-
Zengető Elindítása 2017-
HempGarden Life Ozora 2018

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom