körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.
A Momentum százezer forintos jutalma is vitát kavaró ötlet volt, de az amerikai kannabisz-akitivistáknak is van egy tervük, hogyan ösztönözzék az embereket arra, hogy beadassák maguknak a koronavírus elleni oltást. A DC Marijuana Justice nevű csoport ugyanis azt tervezi, hogy egy adag ingyen marihuánát ad azoknak, akik beoltatják magukat.
 
Ezzel nemcsak az oltást népszerűsítik, hanem a drogpolitika reformjának a szükségességére is fel akarják hívni a figyelmet. A szervezet egyik alapítója pedig az összefüggéseket is megvilágította, amikor azt mondta: ha valaki hisz a tudományban, amely az orvosi kannabisz hasznát alátámasztja, akkor hinnie kell azokban a tudományos bizonyítékokban is, amelyek az oltás hatékonyságát támasztják alá.
 
forrás:

Ingyen marihuánát adnának a koronavírus elleni oltásért Washingtonban

Ingyen marihuánát adnának a koronavírus elleni oltásért WashingtonbanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok