körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Két dílert és egy vásárlót is nyakon csíptek a Budapest belvárosában lévő rendőrök tizenhat órán belül. Előbb a 23 éves N, Márk jelent meg az egyik belvárosi díler lakásán hétfőn este, hogy kábítószert vegyen tőle. A férfi nem aprózta el a dolgot, mert másfél kilogramm marihuánával sétált vissza az autójához, majd mint aki jól végezte a dolgát, csomagtartóba tette, és elindult.

Az V. kerületi járőrök azonban a Bajcsy-Zsilinszky úton megállították, majd miután megtalálták az autóban a kábítószert, azonnal be is vitték. A rendőrök ezután felmentek a díler lakásához, és a 24 éves R. Mátét a lépcsőházban elfogták. A kábítószer-kereskedő lakásában közel fél kiló marihuánát, kábítószer csomagolására alkalmas eszközöket, digitális mérleget, illetve több mint ötmillió forintot és 410 eurót foglaltak le.

Bezzeg a náci vonulgatókat nem csípik nyakon, még járvány idején sem… Persze tudom, ez csak egy baráti megemlékezés volt, meg erőszak ellenes tüntetés, meg… Egyébként tényleg pont olyan barátságos keresztény feje volt mindnek. Viszont tény, hogy a füvesek a legártalmasabb emberek a világon! Szóval jogos…

OLVASS TOVÁBB

Másfél kiló marihuánával sétált egy fiatal a Bajcsyn | 24.hu

Másfél kiló marihuánával sétált egy fiatal a Bajcsyn | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok