körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ismét egy vicc kategóriájú cikk, jó hogy április elsején jelent meg… 😂

A Washington Állami Egyetem kutatói megállapították, hogy a leggyakoribb negatív reakciók a kannabiszra többek között a szorongás, a paranoia és – meglepő módon – a köhögés – írja az EurekAlert. A Journal of Cannabis Research tudományos folyóiratban megjelent tanulmány 1500 egyetemista kannabiszfogyasztási szokásait és a rá adott negatív reakciókat gyűjtötte össze.

Az egyetemistákról összegyűjtöttek továbbá demográfiai információkat, a személyiségvonásaikat is feljegyezték, és azt is, hogy miért fogyasztják a szert. A kutatók szerint nagyon kevés olyan kutatás vizsgálta eddig a fogyasztással járó kellemetlen mellékhatásokat, és azt, hogy mi tesz valakit fogékonnyá inkább a negatív, mint a pozitív reakciókra.

Érdemes elolvasni a fb hozzászólásokat itt: https://www.facebook.com/technetHU/posts/10157990264040132

Örülök, hogy fejlődik ez az ország, mert nemrég még csak a rosszat lehetett olvasni…

OLVASS TOVÁBB

Paranoiát és szorongást is okozhat a marihuána | 24.hu

Paranoiát és szorongást is okozhat a marihuána | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok