Tilray, a kannabisz óriás, megnyitotta az orvosi kannabisz oktatási platformját
körülbelül 4 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kanadában és azon túlmenően is az egyik legnagyobb kannabiszcég – a Tilray – oktatási portált nyitott a fogyasztók és az orvosok számára.

A kanadai székhelyű kannabiszvállalat, a Tilray Brands, Inc. július 19-én jelentette be, hogy a Tilray Medical új platformot indított WeCare-MedicalCannabis néven, hogy annak segítségével oktassák az orvosi kannabisz előnyeit. Elindult tehát a WeCare-MedicalCannabis weboldal, ahol a betegek, gondozók és egészségügyi szakemberek számára egyaránt rendelkezésre állnak az orvosi kannabiszról szóló információk.

A Tilray Europe ügyvezető igazgatója, Sascha Mielcarek a bejelentéssel együtt egy közleményt is kiadott, amelyben kifejezte, hogy az információk letisztult forrására van szükség. „Az orvosi kannabisz globális úttörőiként tudatában vagyunk annak, hogy a tudományos alapokon nyugvó orvosi kannabisz oktatáshoz a hozzáférés hiányos” – mondta Mielcarek. „A WeCare-MedicalCannabis azért jött létre, hogy áthidalja ezt a szakadékot, és segítsen a betegeknek, gondozóknak és az egészségügyi szakembereknek biztosítani a szükséges erőforrásokat azokkal az információkkal, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a gyógyászati ​​kannabiszt illetően. Ahogy a kannabisz legalizálása folyamatosan terjed Európa-szerte, a Tilray Medical elkötelezett amellett, hogy naprakész és megbízható útmutatást nyújtson azoknak, akik szeretnének többet megtudni az orvosi kannabiszról.”

Az információk címkézése és rendszerezése érdekében a weboldal a „ki, mit, mikor, hol, hogyan, miért, melyik” kulcsszavak segítségével rendezi mindenki számára átlátható formátumba a rendelkezésre álló erőforrásokat. Az orvosi kannabisz történetétől kezdve az egyedi tulajdonságait bemutató bizonyítékokig és a fogyasztásra vonatkozó ajánlásokig minden rendelkezésre áll. “A WeCare-MedicalCannabis tudományos és kutatási alapokon nyugvó kannabisztartalmat biztosít az egészségügyi szakembereknek, gondozóknak és betegeknek egyaránt, hogy segítsen nekik tájékozott döntéseket hozni a gyógyászati ​​kannabisszal kapcsolatban, továbbá segíti őket abban, hogy felfedezzék, hogyan segítheti a gyógyászati ​​kannabisz a jólétet és az egészséget a mindennapok során.” – áll a Tilray sajtóközleményében.

A WeCare-MedicalCannabis által nyújtott információk alapja négy európai piac: Franciaország, Németország, Portugália és az Egyesült Királyság.

A Tilray és Aphria cégek egy kannabiszóriássá olvadnak

„A gyógyászati ​​kannabisz nem újdonság. Évezredek óta használjuk. Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy sok ember számára, legyen szó betegekről, gondozókról, orvosokról, gyógyszerészekről vagy más egészségügyi szakemberekről, ez egy új, potenciálisan zavarba ejtő, sokszor aggasztó témakör” – áll a WeCare-MedicalCannabis weboldalán. „A WE CARE platformot azért fejlesztettük ki, hogy a legmegbízhatóbb és legelismertebb forrás legyen az interneten a gyógyászati ​​kannabisszal kapcsolatos kérdések kapcsán. Ha csak most kezded el felfedezni az orvosi kannabiszt, vagy ha már alapos ismeretekkel rendelkezel, ez a webhely egyedülálló forrásként szolgálhat az ismereteid további szélesítéséhez a gyógyászati ​​kannabisz számos vonatkozását illetően.”

A Tilray a világ egyik legnagyobb kannabiszvállalata, és Kanadában az első olyan vállalat, amely 2018-ban orvosi kannabiszt exportált az Egyesült Államokba klinikai vizsgálatokhoz. Az elmúlt öt évben a Tilray folyamatosan exponenciálisan növekedett. A Tilray Medical júniusban bővítette orvosi kannabisz termékportfólióját az Egyesült Királyság felé. Továbbá július 12-én a cég bejelentette a Hexo Corp. felvásárlását célzó tranzakció lezárását.

A Tilray vezérigazgatója, Irwin Simon a 2021-es High Times 100-ba is belekerült a csomagolt fogyasztói termékek terén szerzett 30 éves tapasztalata miatt. Ez év elején, áprilisban a Benzinga Cannabis Capital Conference konferencián Simon merész vitaindító beszédet mondott a Tilray jelenlegi kanadai lábnyomát illetően. – Tilray birtokolni fogja Kanadát. Mai napon Kanada legnagyobbja, és még nagyobb lesz” – mondta. „Ez egy három és fél éves iparág, és mivel a kannabisz nem legális az Egyesült Államokban, lehetetlen bevonni az intézményi részvényeseket (…), de én szeretem a lakossági részvényeseket. Ma valószínűleg ők alkotják a Tilray részvényesek mintegy 80%-át. Ma 25, 30 millió részvénnyel kereskedtünk. Ha a kanadai tőzsdén lennék, ma talán 200 000 részvénnyel kereskedtem volna. Ez az iparág tovább fog növekedni.”

Az oktatás kiemelten fontos szempont világszerte, és az Egyesült Államok államai, mint például New York is nemrégiben erőfeszítéseket tett a fogyasztók tájékoztatására. A Cannabis Conversations kampány a kannabisz hatása alatt történő vezetésre, a szülőknek szánt eszközökre és még sok másra hívja fel a figyelmet. „Az oktatás a legjobb eszköze annak hogy megőrizzük a New York-iak egészségét, miközben folytatjuk ennek a biztonságos, befogadó és méltányos iparágnak a felfuttatását” – mondta Kathy Hochul New York-i kormányzó.


KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok