körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Bizony a rendőri túlkapások már nemegyszer vezettek tragédiákhoz. Hogy ez az eset a véletlen műve, vagy a rasszizmusé, vagy egyszerűen a sokszor tapasztalható rendőri fölényeskedés, túlkapás következménye nem tudhatjuk biztosra. Mindenesetre elmondható, hogy egy olyan társadalom részei vagyunk, egy olyan világot élünk ahol az ember nem lazíthat a nap végén kedvére, de az ilyen fajta brutalitás megeshet. Elmondható, hogy sokszor a brutalitás jobban elfogadott, főleg ha azt ‘nemes’ cél érdekében tesszük, mint az ha valaki kannabiszt használ. Milyen jogcímen kutathat akár át egy rendőr egy embert vagy vehet vizelet vagy nyál mintát amíg az semmi bajt nem okozott?

Nyugodjon békében az áldozat! És a rendőr, aki ezt csinálta, leljen lelki nyugalomra egy ilyen tett után… 🙏

A képet kisatíroztuk, mert félreértésekhez vezetett, nem az egyének kifigurázása a cél, nem is az általánosítás, hanem rámutatni, hogy az erőszak semmilyen módon nem lehet megoldás, és hogy a tiltás és eszméink (pl. a tökéletes, tiszta és józan világ) erőszakkal való másokra kényszerítése sem.

Börtönt azok érdemelnek akik erőszakosak többek közt a kannabisz használókkal szemben! Amnesztiát azoknak akiknek a legnagyobb bűnük, hogy akármilyen módon a kenderhez közük volt!

Kendertér - 101800516 269597621116831 8963725174864084992 n.jpg? nc cat=106& nc sid=8024bb& nc ohc=K8FQClUknKQAX9Q7sUr& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok