körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ezt még Orbán is elmondhatná magáról, de nem valószínű, hogy színt vallana… 🤔

Nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Új-Zélandon is éppen tévévitában csapnak össze azok, akik az ország vezetéséért indulnak.

Jacinda Ardern, hivatalban lévő szociáldemokrata miniszterelnök jobboldali kihívójával, Judith Collins-szal szemben állt ki vitára. Ez már a második forduló volt a beszámolók szerint elég laposra sikerült első kör után, ezúttal viszont volt egy emlékezetes pillanat. A kormányfő kerek perec elismerte, hogy fogyasztott már életében marihuánát. A TV3 műsorvezetője mindkét résztvevőt megkérdezte erről, de míg Collins azt mondta, ő még soha, Ardern azt választolta:

Igen, fogyasztott, még régen.

A kérdés azért is volt aktuális, mert Új-Zélandon népszavazást is tartanak a kannabisz legalizálásáról. Ardern nem mondja meg, hogyan fog szavazni ezen, mert azt képviseli, hogy ne legyen ebből politikai ügy, Collins ellenzi a legalizálást.

forrás:

Választási tévévitán ismerte el Jacinda Ardern, hogy fogyasztott már kannabiszt – 444KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok